Compania

Fondată în 2004, Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf activ în Europa de Sud-Est, ce se axează în principal pe construcţii rezidenţiale noi în România.

În afară de construcţia de proiecte rezidenţiale în această ţară, compania dezvoltă de asemenea proiecte comerciale si de birouri, fiind activă şi în Ucraina, Turcia, Croaţia şi Moldova. Adama acoperă toate operaţiunile specifice dezvoltării imobiliare – de la achiziţia terenurilor până la planificare şi aprobarea proceselor, precum şi construcţia şi promovarea proiectelor pe piaţă.


Caracterul "global" al companiei rezidă în structura sa internaţională: Adama Holding Public Ltd. este un holding cipriot al cărui sediu operaţional este în Bucureşti, România. Adama este de asememenea listată public la Bursa din Tel Aviv. În 2011, IMMOFINANZ a devenit unic acţionar al Adama. IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai mari 5 companii imobiliare listate din Europa şi este inclusă în indexul ATX al Bursei din Viena, cu un portofoliu imobiliar premium de peste 1,600 de proprietăţi investiţie.


Mulţumită unei echipe echilibrate de profesionişti imobiliari locali şi internaţionali, Adama aduce pe piaţă mii de unităţi locative noi, accesibile, de foarte bună calitate, precum şi spaţii comerciale şi de birouri pentru companii locale şi globale, participând astfel la dezvoltarea economică a regiunii.


"Adama" este unul din cele mai vechi cuvinte din istorie, figurând pentru prima oară în Geneză şi definind sursa evoluţiei umane, legătura indestructibilă dintre pământ şi omenire. Această definiţie se regăseşte şi printre principiile şi valorile împărtăşite de noi, traducându-se astfel: pământul pe care îl locuim, suprafeţele pe care le dezvoltăm, puterea inovaţiei umane, stabilitatea şi continuitatea noastră ca şi companie. Concret, Adama reprezină locul ideilor şi a inovaţiei asigurând un viitor luminos familiilor care beneficiază de produsele noastre imobiliare.