Adama internaţional


Calitatea Adama în lume

Adama a fost  fondata in anul 2004, cu scopul de a demara implementarea unei viziuni noi în rândul companiilor imobiliare durabile vizând realizarea unor proiecte rezidenţiale şi comerciale de înaltă calitate, în ţările în dezvoltare ale Europei Centrale si de Est.

România a fost desemnată punct de plecare al dezvoltării companiei atât datorită traiectoriei aderării acesteia la UE cât și a cerinței crescute de pe piața achizițiilor imobiliare. Alinierea acestor factori a deschis o fereastra de oportunitate pentru companii dinamice si vizionare precum Adama.

Încă de la începuturi Adama s-a concentrat pe o viziune în perspectivă căutând identificarea unor oportunitaţi similare în pieţele vecine, unde compania ar fi putut aduce valoare și calitate prin deschiderea unor sucursale locale cu potențial de creştere pe termen lung. Astfel Adama a reușit să penetreze piețe internaționale setând noi standarde de calitate în domeniul dezvoltării imobiliare.

Cu fiecare sucursală deschisă Adama investește într-o reprezentanţă locala solidă și profesionistă, care îşi desfaşoară activitatea conform standardelor internaţionale Adama şi care se ghideaza după principiile Supremaţiei, Inovaţiei, Calităţii şi Încrederii.

în fiecare piaţă pe care intră, Adama investeste într-o reprezentanţă locala solidă, care îşi desfaşoară activitatea conform standardelor internaţionale Adama şi care se ghideaza după principiile Supremaţiei, Inovaţiei, Calităţii şi Încrederii.