Comunicate de presă

news-detail-203

Recepția noului apartament, pas-cheie pentru o mutare fără griji

Atunci când sunt pregătiți de achiziționarea unei locuințe, clienții se concentrează exclusiv ca alegerea apartamentului să îndeplinească întocmai criteriile lor: buget, locație, finisaje. Majoritatea uită însă de un ultim pas extrem de important pentru a-și asigura o locuire fără griji pe termen lung – procesul de predare-primire a apartamentului.

29 octombrie 2015

Adama

Autor: Adama

news-detail-185

Csiki, Adama: Tinerii educaţi, care vorbesc limbi străine, sunt o valoare şi trebuie făcute eforturi pentru a-i ţine în ţară

23 decembrie 2014

Ziarul Financiar

Autor: Cristi Moga

news-detail-183

Adama desemnată dezvoltatorul rezidențial al anului, a doua oară consecutiv

Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut exclusiv de Immofinanz Group, a fost desemnat Residential Developer of the Year în anul 2014 de prestigioasa publicație regională de real estate CIJ Journal, în cadrul competiției anuale CIJ Awards. Este al doilea an consecutiv în care compania obține acest premiu, pe lângă acesta Adama obținând în 2014 alte două premii internaționale.

5 decembrie 2014

Adama

Autor: Adama

news-detail-181

Laszlo Csiki, prezent la Focus on Austrian Commitment to Romania

Laszlo Csiki, CEO Adama Group, a participat in cursul lunii septembrie ca speaker la conferinta Focus on Austrian Commitment to Romania, organizata la Bucuresti de revista The Diplomat, una din publicatiile locale de top dedicate expatilor. Austria fiind un lider in ceea ce priveste investitiile straine directe in Romania, The Diplomat - Bucuresti a oferit o privire de ansamblu si in detaliu privind implicarea companiilor austriece in tara noastra.

10 octombrie 2014

Adama

Autor: Adama

news-detail-180

CEO-ul Adama, speaker in cadrul CEE Property Forum 2014

Laszlo Csiki MRCIS, CEO-ul Adama, a participat ca speaker la conferinta regionala CEE Property Forum, desfasurata la Viena pe 25 septembrie 2014. Dl. Csiki fost prezent in cadrul panelului "Romania - Hot days are back in Bucharest?", oferind o perspectiva actuala asupra pietei rezidentiale din Romania in contextul regional extins.  
 
CEE Property Forum este cel mai important eveniment imobiliar axat pe Europa Centrala si de Est, fiind organizat de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Specialisti in real estate din Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Serbia si Croatia iau parte la acest eveniment anual, conferinta adunand peste 50 de speakeri si pana la 300 participanti.

8 octombrie 2014

Adama

Autor: Adama